15 000 heittoa - taikahyppy!

"Insanity is doing the same thing over and over again and expecting different results." - Albert Einstein

Toistoa, toistoa, toistoa! Vastahan tässä tuntui että 10000 heittoa tuli täyteen (15.12.21, josta kirjoitinkin aiemmin blogissani https://ekatajai3.wixsite.com/50at50/post/10-000-master-master ). Heittomäärät ovat selvästi lisääntyneet joten alle kymmenessä vuodessa tuli tuo 15000 täyteen.



--- xxx ---

Onko tässä sitten mitään opittu? No on, mutta ajattelin tehdä syväluotaavan analyysin erikseen osana muita analyysejä. Tärkeimpänä tietysti on se että siirryin heittämään 6kg välinettä kilpailuissa. Kesä on myös osoittamassa että karkeampien rinkien haltuunotto on hyvässä vauhdissa!

Yksi tilastollinen huomio tähän kuitenkin, sil vu plee.

Yllä tämänhetkinen meininki heittoringissä (heitot eri painoisilla välineillä, per viikko). Viimeiset viikot on keskitytty ensimmäiseen kuntohuippuun, eli kovasti on heitelty kisapainoista välinettä. Kuntohuippua jatkan vielä ensi viikon ja sen jälkeen palataan treenaamaan kovempaa heittäen myös painavampia välineitä. Eka kuntohuippu on toiminut ihan hyvänä testinä syksyn todelliselle kuntohuipulle. Pari asiaa on tarttunut haaviin joita säädän pikkaisen eri tavalla.

Tuloskunto on ollut tavoitteen mukainen, toissaviikon SM-kisoissa heitetty ennätys 46.50m ja tiistaina 46.44m lähes iltakymmeneltä hellekauden aikana tyydyttävät miestä. Huomenna maanantaina 03.07. ja sitten lauantaina 15.07. paiskotaan vielä ns. "urku auki" ja herkisteltynä joten katsotaan mitä alkukauden lopputulemaksi lopulta muodostuu. Odotuksissa on edelleen tuloksen kohentumista, sillä 46-metriset ovat karkearinkisten kisojen tuloksia. Jännittää kyllä, sillä erityisesti tällä viikolla tiistain jälkeen on tekniikka ollut aikamoista taikahyppelyä. Se loppu, se loppu, siis neljäs pyörähdys on ollut se suurin murheenkryyni. Kun sen saan loksahtamaan niin sitten hymy on leveä ja tulokset paperia. Odotellaan siis...

Onneksi treeneissä ei nyt sentään sitä harjoittelijakollegoiden piirissä lanseerattua "taikahyppelyä" ole esiintynyt mutta silti aikamoisesti haasteellista on ollut saada laatua aikaan tällä viikolla. Pistän haasteet tiistain kuormituksen piikkiin, sillä kävin fysioterapeutilla kovassa käsittelyssä. Tämän viikonlopun suunnitelmat pistin uusiksi ja nyt taas jaloissa on "parempi tärinä". Oppia tämäkin. Pidä paikat tuloskunnossa!

Nähdään ringissä!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Shouganai

...ei yksinkertainen (SM-kultamitalisti)

Kohti tuloksia!